AA-Kwaliteit Gratis monsters Gratis verzending Levertijd 8-11 werkdagen! 2 jaar garantie

5 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Nog meer (gratis) opties voor uw maatwerk jaloezieën

maandag 16 juli 2018 10:27:17 Europe/Berlin

Als het om jaloezieën gaat, willen we bij 123jaloezie.nl alleen het beste van het beste. Vanaf nu vindt u daarom bij ons nóg meer opties en accessoires voor uw raambekleding. Uiteraard veranderen we niets aan onze prijzen: we blijven hét adres voor de goedkoopste maatwerk jaloezieën van Nederland en België.

En nu dus ook voor het grootste aantal opties en accessoires. We willen namelijk zo goed mogelijk aansluiten op de wensen van onze klanten.

Lees meer
Geplaatst door Michiel Beukers

Leuke blog van Manon Breeuwsma...Bekend van Lustvoorhetoogblog.nl

maandag 12 februari 2018 11:37:40 Europe/Berlin

Het is de afgelopen periode erg stil geweest op de blog, maar niet zonder reden! Leroy en ik hebben heel hard gewerkt om van een kaal huis een fijn ‘thuis’ te maken voor ons drieën. Helaas hadden wij wat tegenslagen waardoor niet alles volgens planning verliep. Klussen met een kleintje is voor ons ook een compleet nieuwe ervaring kan ik je vertellen! Uitgeklust zijn we nog lang niet, maar ik kan al wel een deel van ons huis in deze blogpost aan jullie laten zien. Ik vertel meer over een belangrijk onderdeel van de basis in ons huis, de raambekleding die we bij 123jaloezie hebben besteld, lees je mee?

Lees meer
Geplaatst door Michiel Beukers

Betrek raamdecoratie bij je inrichtingsplan

woensdag 8 februari 2017 13:45:07 Europe/Berlin

Bij het inrichten van een nieuwe woning is raambekleding vaak een sluitpost, na de keuze voor de vloer en de kleur verf op de muren. Pas als alles af is, volgen de gordijnen. Men komt tot de ontdekking dat het wel erg kaal en licht is, en dan moet er à la minute iets voor de ramen. Dus racet men naar de dichtstbijzijnde bouwmarkt en kiest gauw iets uit dat enigszins voldoet.Lees meer
Geplaatst door Michiel Beukers

Creëer sfeer met de plisségordijnen van plissegordijn.nl

dinsdag 10 januari 2017 09:14:20 Europe/Berlin

De woningmarkt zit duidelijk in de lift. We krijgen veel vraag van mensen die jaloezieën, rolgordijnen of vouwgordijnen zoeken voor hun nieuwe huis. Raambekleding is de finishing touch in een woning. Het brengt sfeer en intimiteit, en maakt de woning eigen. Dat geldt nog meer in een nieuwbouwwoning, waarvan vaak gezegd wordt dat deze de sfeer mist van bijvoorbeeld een authentiek jarendertighuis.Lees meer
Geplaatst door Michiel Beukers

Dé trend van 2017: blauw! (Ook voor jaloezieën of rolgordijnen)

woensdag 7 december 2016 11:51:06 Europe/Berlin

Met nog een paar maanden tot het einde van het jaar, vinden we het een mooi moment om vooruit te blikken op 2017. Wat worden de trends op interieurgebied? En dan natuurlijk specifiek op het gebied van raamdecoratie.

Lees meer
Geplaatst door Michiel Beukers

5 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren