Creëer sfeer met de plisségordijnen van plissegordijn.nl

De woningmarkt zit duidelijk in de lift. We krijgen veel vraag van mensen die jaloezieën, rolgordijnen of vouwgordijnen zoeken voor hun nieuwe huis. Raambekleding is de finishing touch in een woning. Het brengt sfeer en intimiteit, en maakt de woning eigen. Dat geldt nog meer in een nieuwbouwwoning, waarvan vaak gezegd wordt dat deze de sfeer mist van bijvoorbeeld een authentiek jaren 30 huis. 


Zo’n woning heeft misschien geen elementen die van zichzelf zorgen voor een intieme sfeer, zoals en-suitedeuren of traditionele brede kozijnen. Maar wanneer u uw huis op de juiste manier inricht, kunt u die intimiteit prima zelf creëren. Door bijvoorbeeld de muren niet allemaal strak wit te laten, maar te kiezen voor kleur op de wand. Matte verf of kalkverf geeft het interieur meteen een minder moderne aanblik. Wanddecoratie doet ook wonderen. Met een mooie foto of schilderij wordt de kamer meer eigen.

Plisségordijnen passen goed in een huis waarin je een jarendertigsfeer wilt neerzetten. Ze maken het interieur minder steriel, zeker als u kiest voor een warme kleur, zoals taupe of grijs. Neutraal en toch sfeervol. Op plissegordijn.nl vindt u plisségordijnen in veel verschillende tinten en uitvoeringen: standaard of met het zogenaamde top-downsysteem. Hierbij kun je de plisségordijnen van boven naar beneden sluiten, maar ook van beneden naar boven. U bepaalt zo zelf de mate van lichtinval in uw woning, terwijl u evengoed volop privacy heeft. Onze plisségordijnen zijn in enkele of dubbele geplooide stof verkrijgbaar, zowel lichtdoorlatend als verduisterend, en daarmee ook heel geschikt voor in de slaapkamer.

Net als op 123jaloezie.nl vindt u op plissegordijn.nl duidelijke meetinstructies, zodat u het inmeten van de plisségordijnen eenvoudig zelf kunt doen. Mocht u er niet uitkomen, dan helpen wij natuurlijk graag. Via WhatsApp kunt u een foto sturen, zodat we met u mee kunnen kijken. Vanwege de lancering van onze nieuwe webwinkel ontvangt u deze maand 20% korting op al onze plisségordijnen. Wacht dus niet te lang met bestellen!

Of u nu verhuisplannen heeft of uw huidige woning is toe aan een metamorfose: bij ons vindt u stijlvolle en betaalbare raambekleding, die van uw huis een thuis maakt.