AA-Kwaliteit Gratis monsters Gratis verzending Levertijd 8-11 werkdagen! 2 jaar garantie

Coolfit smart plissegordijn kopen? Plissegordijn.nl

Coolfit smart plissé

Plissegordijnen ophangen zonder boren

Nieuw!! Wij van Coolblinds zijn zeer blij met dit nieuwe CoolFit systeem. Met het Coolfit systeem breng je plisségordijnen aan in een meegeleverd frame met magneetstrips, waardoor je niets hoeft op te hangen en dus is boren en klemmen niet nodig. Ideaal voor draai/kiep ramen. Het cooltfit systeem blijft goed zitten, mits de ondergrond goed vlak is. Het plisségordijn kun je eenvoudig bedienen met een handgreep. We hebben voor u 2 producten samengesteld. Verduisterend en lichtdoorlatend. De levertijd is ongeveer 13 werkdagen.

2 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Coolfit smart plissé (Verduisterend)
  Vanaf € 123,00

  Het meest luxe systeem met de strakste vormgeving. Plissegordijn.nl bied dit unieke plissé systeem in frame als enige online aan. Het frame van aluminium wordt meet magneet strips aan uw raam of deurkozijn bevestigt. Boren, schroeven, klemmen is allemaal niet nodig! De prijzen liggen 60 to 70% lager dan in de stenen winkels. Daarnaast leveren wij binnen 9 - 13 werkdagen. Er zijn diverse stoffen en frame kleuren beschikbaar. Dit systeem verduisterd voor 90%.

  Monster Aanvragen Meetinstructie Meer info
 2. Coolfit smart plissé (Lichtdoorlatend)
  Vanaf € 114,00

  Het meest luxe systeem met de strakste vormgeving. Plissegordijn.nl bied dit unieke plissé systeem in frame als enige online aan. Het frame van aluminium wordt meet magneet strips aan uw raam of deurkozijn bevestigt. Boren, schroeven, klemmen is allemaal niet nodig! De prijzen liggen 60 to 70% lager dan in de stenen winkels. Daarnaast leveren wij binnen 9 - 13 werkdagen. Er zijn diverse frame kleuren beschikbaar.

  Monster Aanvragen Meetinstructie Meer info

2 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren