AA-Kwaliteit Gratis monsters Gratis verzending Levertijd 8-11 werkdagen! 2 jaar garantie

plissé draai kiepraam

Waarom een draai kiepraam plisségordijnen kopen?

Het systeem van de draai kiepraam plisségordijnen is slechts 23mm diep, waardoor plaatsing op de glaslat mogelijk is. Dit geeft een zeer nette, strakke uitstraling. Daarnaast is het systeem met greep bediening zeer gebruiksvriendelijk. U heeft namelijk geen last van loshangende koorden of kettingen.

3 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Plissegordijnen Greep
  Vanaf € 26,00

  Onze plissegordijnen met greep bediening zijn uitermate geschikt voor o.a. draai/kiep ramen. Het systeem is slechts 23mm diep, waardoor plaatsing op de glaslat mogelijk is. Dit geeft een zeer nette en strakke uitstraling. Daarnaast is het systeem met greep bediening zeer gebruiksvriendelijk. U heeft namelijk geen last van loshangende koorden of kettingen. Een voorwaarde om dit systeem te kunnen gebruiken is wel dat u qua hoogte er goed bij moet kunnen. Plaatsing op het raam ("op de dag") kan uiteraard ook. Wij gebruiken alleen de dubbele stoffen (Honingraad plissé). Dit geeft een prachtige uitstraling en daarnaast isoleert deze ook nog eens zeer goed. U kunt uiteraard kiezen voor licht doorlatende of verduisterende stoffen.

  Monster Aanvragen Meetinstructie
  Geschikt voor draai/kiep      Maximaal 150cm breed
  Geen loshangende koorden Maximaal 220cm hoog Meer info
 2. Coolfit smart plissé (Verduisterend)
  Vanaf € 123,00

  Het meest luxe systeem met de strakste vormgeving. Plissegordijn.nl bied dit unieke plissé systeem in frame als enige online aan. Het frame van aluminium wordt meet magneet strips aan uw raam of deurkozijn bevestigt. Boren, schroeven, klemmen is allemaal niet nodig! De prijzen liggen 60 to 70% lager dan in de stenen winkels. Daarnaast leveren wij binnen 9 - 13 werkdagen. Er zijn diverse stoffen en frame kleuren beschikbaar. Dit systeem verduisterd voor 90%.

  Monster Aanvragen Meetinstructie Meer info
 3. Coolfit smart plissé (Lichtdoorlatend)
  Vanaf € 114,00

  Het meest luxe systeem met de strakste vormgeving. Plissegordijn.nl bied dit unieke plissé systeem in frame als enige online aan. Het frame van aluminium wordt meet magneet strips aan uw raam of deurkozijn bevestigt. Boren, schroeven, klemmen is allemaal niet nodig! De prijzen liggen 60 to 70% lager dan in de stenen winkels. Daarnaast leveren wij binnen 9 - 13 werkdagen. Er zijn diverse frame kleuren beschikbaar.

  Monster Aanvragen Meetinstructie Meer info

3 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren

Plisségordijn op maat nodig?

Onze plisségordijnen worden 100% op maat gemaakt en zijn in verschillende kleuren en met verschillende grepen verkrijgbaar. De plisségordijnen worden gefabriceerd vanaf 70 cm tot en met 300 cm. Leverbaar in zwart, wit, grijs en antraciet. De bediening van de plisségordijn kan via een koord, handgreep of een ketting. Uw kunt kiezen uit diverse systemen, geschikt voor alle soorten kozijnen en deuren. Uiteraard bieden wij alleen plissé gordijnen aan die 100% op maat gemaakt worden tegen de laagste prijzen!

 

Het installeren van de honingraat plisségordijnen?

Het zelf inmeten en monteren van de plisségordijnen is erg eenvoudig door jou zelf te doen, als je de handleidingen volgt dan is het ophangen van de plisségordijnen goed te doen. Mocht je ergens aan twijfelen dan kun je altijd foto's van de situatie via Whatsapp toesturen, we helpen je graag verder.

 

Wilt u een voorbeeld van de plisségordijnen?

Wij bieden de mogelijkheid om van het product waar uw voorkeur naar uitgaat een gratis monster of kleurstaal te bestellen. Hierbij geldt een maximum van 6 monster exemplaren per aanvraag. Er zijn monsters voorradig van ons gehele assortiment. Binnen 2 werkdagen na aanvraag heeft u de monsters al in huis. (België 4-5 werkdagen)

 

Waarom kiezen voor de draai kiepraam plisségordijnen van plissegordijn?

Onze flexibele manier van werken, in combinatie met de ongekende prijs/kwaliteit verhouding zorgen ervoor dat wij een mooi portfolio kunnen presenteren met diverse kleine en grote projecten. Of het nu gaat om een kantoor of schoolgebouw, wij van plissegordijn.nl leveren alle hoeveelheden maatwerk raambekleding binnen 12 werkdagen. Ook beschikken wij over een flexibel 24/7 montage team. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw project, en verbaas u!
 

Bekijk naast onze draai kiepraam plisségordijnen ook eens onze top down bottom up plisségordijnen