AA-Kwaliteit Gratis monsters Gratis verzending Levertijd 8-11 werkdagen! 2 jaar garantie

Plissé gordijn badkamer

Waarom plisségordijnen in uw badkamer?

Deze plisségordijnen zijn erg geschikt voor in uw badkamer. Zo heeft u de keuze om wel licht door te laten maar uw privacy te behouden omdat er niet doorheen gekeken kan worden. De stoffen zijn waterbestendig, indien de badkamer goed geventileerd is.

4 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Plissegordijnen Greep
  Vanaf € 26,00

  Onze plissegordijnen met greep bediening zijn uitermate geschikt voor o.a. draai/kiep ramen. Het systeem is slechts 23mm diep, waardoor plaatsing op de glaslat mogelijk is. Dit geeft een zeer nette en strakke uitstraling. Daarnaast is het systeem met greep bediening zeer gebruiksvriendelijk. U heeft namelijk geen last van loshangende koorden of kettingen. Een voorwaarde om dit systeem te kunnen gebruiken is wel dat u qua hoogte er goed bij moet kunnen. Plaatsing op het raam ("op de dag") kan uiteraard ook. Wij gebruiken alleen de dubbele stoffen (Honingraad plissé). Dit geeft een prachtige uitstraling en daarnaast isoleert deze ook nog eens zeer goed. U kunt uiteraard kiezen voor licht doorlatende of verduisterende stoffen.

  Monster Aanvragen Meetinstructie
  Geschikt voor draai/kiep      Maximaal 150cm breed
  Geen loshangende koorden Maximaal 220cm hoog Meer info
 2. Plissegordijnen Koord
  Vanaf € 31,00

  Onze plissegordijnen met koord bediening zijn uitermate geschikt voor o.a. middelgrote ramen. Het systeem is slechts 23mm diep, waardoor u heerlijk veel ruimte op bijvoorbeeld uw vensterbank overhoud. Doordat deze plissegordijnen met koord bediening uitgevoerd worden kunnen ook hoge ramen (Tot 2600mm) zeer makkelijk bediend worden. Ook zijn deze plissegordijnen met greep bediening zeer goed met deze plissegordijnen te combineren. De stoffen en profiel kleuren komen allemaal overeen. Wij gebruiken alleen de dubbele stoffen (Honingraad plissé). Dit geeft een prachtige uitstraling en daarnaast isoleert deze ook nog eens zeer goed. U kunt uiteraard kiezen voor licht doorlatende of verduisterende stoffen.

  Monster Aanvragen Meetinstructie
  Geschikt voor draai/kiep      Voordelige keuze
  Tot 230cm breedte                Loshangende koorden Meer info
 3. Coolfit smart plissé (Verduisterend)
  Vanaf € 123,00

  Het meest luxe systeem met de strakste vormgeving. Plissegordijn.nl bied dit unieke plissé systeem in frame als enige online aan. Het frame van aluminium wordt meet magneet strips aan uw raam of deurkozijn bevestigt. Boren, schroeven, klemmen is allemaal niet nodig! De prijzen liggen 60 to 70% lager dan in de stenen winkels. Daarnaast leveren wij binnen 9 - 13 werkdagen. Er zijn diverse stoffen en frame kleuren beschikbaar. Dit systeem verduisterd voor 90%.

  Monster Aanvragen Meetinstructie Meer info
 4. Coolfit smart plissé (Lichtdoorlatend)
  Vanaf € 114,00

  Het meest luxe systeem met de strakste vormgeving. Plissegordijn.nl bied dit unieke plissé systeem in frame als enige online aan. Het frame van aluminium wordt meet magneet strips aan uw raam of deurkozijn bevestigt. Boren, schroeven, klemmen is allemaal niet nodig! De prijzen liggen 60 to 70% lager dan in de stenen winkels. Daarnaast leveren wij binnen 9 - 13 werkdagen. Er zijn diverse frame kleuren beschikbaar.

  Monster Aanvragen Meetinstructie Meer info

4 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren

 

Plisségordijnen badkamer op maat nodig?

De plisségordijnen voor in uw badkamer zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om een koord of greep als bediening te kiezen. De kleur is helemaal af te stellen zodat hij perfect in uw badkamer past.

 

Het ophangen van de plisségordijnen badkamer?

Het zelf opmeten en monteren van de plisségordijnen in uw badkamer kan eenvoudig gedaan worden als u de handleiding volgt! Hulp nodig? Stuur ons foto's van de situatie via Whatsapp, dan helpen we u graag verder.

 

Wilt u een voorbeeld van de badkamer plisségordijnen?

We kunnen ons voorstellen dat u graag een voorbeeld ziet van de dubbele plisségordijnen, daarom bieden we de mogelijkheid om van het product waar uw voorkeur naar uit gaat een gratis monster of kleurstaal te bestellen. Hierbij geldt een maximum van 6 monster exemplaren per aanvraag. Er zijn monsters voorradig van ons gehele assortiment. Binnen 2 werkdagen na aanvraag heeft u de monsters al in huis. (België 4-5 werkdagen)

 

Waarom kiezen voor badkamer plisségordijnen van plissegordijn?

Een flexibele manier van werken, in combinatie met onze ongekende prijs/kwaliteit verhouding hebben ertoe geleid dat wij een mooi portfolio kunnen presenteren met diverse kleine- en grote projecten. Of het nu gaat om een kantoor of schoolgebouw, wij van plissegordijn.nl leveren alle hoeveelheden maatwerk raambekleding binnen 12 werkdagen. Daarnaast beschikken wij over een flexibel 24/7 montage team. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw project, en verbaas u!

 

Wilt u naast plisségordijnen in uw badkamer ook verduisterende plisségordijnen in uw (slaap)kamer?