AA-Kwaliteit Gratis monsters Gratis verzending Levertijd 8-11 werkdagen! 2 jaar garantie

Plissé Greep

Onze plissegordijnen met greep bediening zijn uitermate geschikt voor o.a. draai/kiep ramen. Het systeem is slechts 23mm diep, waardoor plaatsing op de glaslat mogelijk is. Dit geeft een zeer nette en strakke uitstraling. Daarnaast is het systeem met greep bediening zeer gebruiksvriendelijk. U heeft namelijk geen last van loshangende koorden of kettingen. Een voorwaarde om dit systeem te kunnen gebruiken is wel dat u qua hoogte er goed bij moet kunnen. Plaatsing op het raam ("op de dag") kan uiteraard ook. Wij gebruiken alleen de dubbele stoffen (Honingraad plissé). Dit geeft een prachtige uitstraling en daarnaast isoleert deze ook nog eens zeer goed. U kunt uiteraard kiezen voor licht doorlatende of verduisterende stoffen. Uw bestelling wordt standaard geleverd met het juiste bevestigingsmateriaal. Hierdoor kunt u ze op een eenvoudige manier ophangen. Plissegordijn.nl biedt A-Klasse plissegordijnen op maat tegen ongekend aantrekkelijk prijzen. De garantie is 24 maanden.

Monster Aanvragen Meetinstructie

1 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Plissegordijnen Greep
  Vanaf € 26,00

  Onze plissegordijnen met greep bediening zijn uitermate geschikt voor o.a. draai/kiep ramen. Het systeem is slechts 23mm diep, waardoor plaatsing op de glaslat mogelijk is. Dit geeft een zeer nette en strakke uitstraling. Daarnaast is het systeem met greep bediening zeer gebruiksvriendelijk. U heeft namelijk geen last van loshangende koorden of kettingen. Een voorwaarde om dit systeem te kunnen gebruiken is wel dat u qua hoogte er goed bij moet kunnen. Plaatsing op het raam ("op de dag") kan uiteraard ook. Wij gebruiken alleen de dubbele stoffen (Honingraad plissé). Dit geeft een prachtige uitstraling en daarnaast isoleert deze ook nog eens zeer goed. U kunt uiteraard kiezen voor licht doorlatende of verduisterende stoffen.

  Monster Aanvragen Meetinstructie
  Geschikt voor draai/kiep      Maximaal 150cm breed
  Geen loshangende koorden Maximaal 220cm hoog Meer info

1 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren

Waarom Plissegordijnen met greep bediening?

Op maat gemaakte plissegordijnen van plissegordijn.nl zijn gemaakt van A-Klasse materialen. De stoffen houden hun vorm en behouden hun originele kleur. Plissegordijnen zijn toepasbaar in alle ruimtes zoals woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. Zeer geschikt voor draai/kiep ramen

Laagste prijs!

De prijs/kwaliteit verhouding van de op maat gemaakte plissegordijnen van plissegordijn.nl is ongekend goedkoop. Wij leveren direct van de fabriek , zonder dat daar nog handelaren tussen zitten. Dit voordeel berekenen wij direct door aan u, de klant.

Op maat gemaakte plissegordijnen.

Alle soorten plissegordijnen die wij aanbieden worden op maat gemaakt. Plissegordijnen kunnen al gefabriceerd worden vanaf 30cm breed en 30cm hoog. De maximale breedte bij de plisses greep bediening is 150cm. Alleen de op maat gemaakte FX plissegordijnen gaan tot een maximale breedte van 300cm breed.

Handige tips!

1. Vraag voordat u besteld Gratis monsters aan van de gewenste stof.
2. Lees voor het meten de handige Meetinstructie even door.
3. Houdt u rekening bij het meten met de eventuele afwerking van de wanden waar de jaloezie tussen komt te hangen. (Bijvoorbeeld stuc en tegels).
4. De gemeten hoogtemaat die u invoert is de maat inclusief de profielen.

Waarom kiezen voor de op maat gemaakte plissegordijnen van plissegordijn.nl?

De plissegordijnen die op maat gemaakt worden door plissegordijn.nl zijn van A-Klasse kwaliteit en daarom worden deze geleverd met 24 maanden garantie. De prijs is echt 60 – 70% goedkoper dan de bekende merken. Dit terwijl de kwaliteit niet onder doet. Verder is de levertijd ongekend snel. Binnen 9-12 werkdagen wordt uw bestelling gratis thuis afgeleverd door onze eigen chauffeur. De gratis monsters die wij leveren binnen 1 werkdag maken uw keuze voor de juiste plissegordijnen erg gemakkelijk. Tot 30-09-2019 gingen ruim 17500 klanten u voor!