AA-Kwaliteit Gratis monsters Gratis verzending Levertijd 8-11 werkdagen! 2 jaar garantie

Plissé koord

Onze plissegordijnen met greep bediening zijn uitermate geschikt voor o.a. middelgrote ramen. Het systeem is slechts 23mm diep, waardoor u heerlijk veel ruimte op bijvoorbeeld uw vensterbank overhoud. Doordat deze plissegordijnen met koord bediening uitgevoerd worden kunnen ook hoge ramen (Tot 2600mm) zeer makkelijk bediend worden. Ook zijn deze plissegordijnen met greep bediening zeer goed met deze plissegordijnen te combineren. De stoffen en profiel kleuren komen allemaal overeen. Wij gebruiken alleen de dubbele stoffen (Honingraad plissé). Dit geeft een prachtige uitstraling en daarnaast isoleert deze ook nog eens zeer goed. U kunt uiteraard kiezen voor licht doorlatende of verduisterende stoffen.

Monster Aanvragen Meetinstructie

1 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Plissegordijnen Koord
  Vanaf € 31,00

  Onze plissegordijnen met koord bediening zijn uitermate geschikt voor o.a. middelgrote ramen. Het systeem is slechts 23mm diep, waardoor u heerlijk veel ruimte op bijvoorbeeld uw vensterbank overhoud. Doordat deze plissegordijnen met koord bediening uitgevoerd worden kunnen ook hoge ramen (Tot 2600mm) zeer makkelijk bediend worden. Ook zijn deze plissegordijnen met greep bediening zeer goed met deze plissegordijnen te combineren. De stoffen en profiel kleuren komen allemaal overeen. Wij gebruiken alleen de dubbele stoffen (Honingraad plissé). Dit geeft een prachtige uitstraling en daarnaast isoleert deze ook nog eens zeer goed. U kunt uiteraard kiezen voor licht doorlatende of verduisterende stoffen.

  Monster Aanvragen Meetinstructie
  Geschikt voor draai/kiep      Voordelige keuze
  Tot 230cm breedte                Loshangende koorden Meer info

1 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren

Waarom Plissé met koord bediening?

Op maat gemaakte plissegordijnen dubbel van plissegordijn.nl zijn gemaakt van A-Klasse materialen. De stoffen houden hun vorm en behouden hun originele kleur. Tevens zijn deze dubbele stoffen warmte isolerend en dragen ze mee aan een prettige akoestiek. Plissegordijnen met koord bediening zijn toepasbaar in alle ruimtes zoals woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer.

Laagste prijs!

De prijs/kwaliteit verhouding van de op maat gemaakte dubbele plissegordijnen van plissegordijn.nl is ongekend goedkoop. Wij leveren direct van de fabriek , zonder dat daar nog handelaren tussen zitten. Dit voordeel berekenen wij direct door aan u, de klant.

Op maat gemaakte dubbele plissegordijnen.

Alle soorten plissegordijnen die wij aanbieden worden op maat gemaakt. Plissegordijnen kunnen al gefabriceerd worden vanaf 30cm breed en 30cm hoog. De maximale breedte is bij de plisses met koord bediening 230cm. Alleen de op maat gemaakte FX plissegordijnen gaan tot een maximale breedte van 300cm breed.

Welke opties kiest u?

plissegordijn.nl bied van alle webshops het grootste aantal opties en accessoires aan. Dit om nog beter aan te sluiten op de wens van de klant. Wanneer u een plissegordijn op een draai/kiep raam of deur plaatst kiest u voor zijgeleiding. Deze optie zorgt ervoor dat de plisse mooi op zijn plek blijft wanneer het draai/kiep raam of deur geopend wordt.

Handige tips!

1. Vraag voordat u besteld Gratis monsters aan van de gewenste stof.
2. Lees voor het meten de handige Meetinstructie even door.
3. Houdt u rekening bij het meten met de eventuele afwerking van de wanden waar de jaloezie tussen komt te hangen. (Bijvoorbeeld stuc en tegels).
4. De gemeten hoogtemaat die u invoert is de maat inclusief de profielen.

Waarom kiezen voor de op maat gemaakte plissegordijnen dubbel van plissegordijn.nl?

De plissegordijnen die op maat gemaakt worden door plissegordijn.nl zijn van A-Klasse kwaliteit en daarom worden deze geleverd met 24 maanden garantie. De prijs is echt 60 – 70% goedkoper dan de bekende merken. Dit terwijl de kwaliteit niet onder doet. Verder is de levertijd ongekend snel. Binnen 9-12 werkdagen wordt uw bestelling gratis thuis afgeleverd door onze eigen chauffeur. De gratis monsters die wij leveren binnen 1 werkdag maken uw keuze voor de juiste plissegordijnen erg gemakkelijk. Tot 30-09-2019 gingen ruim 17500 klanten u voor!