AA-Kwaliteit Gratis monsters Gratis verzending Levertijd 8-12 werkdagen! 2 jaar garantie

Plisségordijnen

Onze plissegordijnen met enkele stof bestaan uit een enkele geplooide stof. Onze plisse gordijnen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleurtinten. Daarnaast kunt u kiezen uit lichtdoorlatende of verduisterende plisses en verschillende uitvoeringen zoals greep of koordbediening en keuze uit standaard of een top/down systeem. Hieronder vindt u alle kleurgroepen. Zo houden we de enorme keuze in kleuren en stoffen overzichtelijk. Uw bestelling wordt standaard geleverd met het juiste bevestigingsmateriaal. Hierdoor kunt u ze op een eenvoudige manier ophangen. Plissegordijn.nl biedt A-Klasse plissegordijnen op maat tegen ongekend aantrekkelijk prijzen. De garantie is 24 maanden.

13 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

13 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Waarom Plissegordijnen?

Op maat gemaakte plissegordijnen van plissegordijn.nl zijn gemaakt van A-Klasse materialen. De stoffen houden hun vorm en behouden hun originele kleur. Plissegordijnen zijn toepasbaar in alle ruimtes zoals woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer.

Laagste prijs!

De prijs/kwaliteit verhouding van de op maat gemaakte plissegordijnen van plissegordijn.nl is ongekend goedkoop. Wij leveren direct van de fabriek , zonder dat daar nog handelaren tussen zitten. Dit voordeel berekenen wij direct door aan u, de klant.

Op maat gemaakte plissegordijnen.

Alle soorten plissegordijnen die wij aanbieden worden op maat gemaakt. Plissegordijnen kunnen al gefabriceerd worden vanaf 30cm breed en 30cm hoog. De maximale breedte is bij de meeste soorten plisses 220cm. Alleen de op maat gemaakte FX plissegordijnen gaan tot een maximale breedte van 300cm breed.

Welke opties kiest u?

plissegordijn.nl bied van alle webshops het grootste aantal opties en accessoires aan. Dit om nog beter aan te sluiten op de wens van de klant. Zo kunt u kiezen uit plissegordijnen met greep bediening of bediening doormiddel van koorden. Wanneer u een plissegordijn op een draai/kiep raam of deur plaatst kiest u voor zijgeleiding. Deze optie zorgt ervoor dat de plisse mooi op zijn plek blijft wanneer het draai/kiep raam of deur geopend wordt.

Handige tips!

1. Vraag voordat u besteld Gratis monsters aan van de gewenste stof.
2. Lees voor het meten de handige Meetinstructie even door.
3. Houdt u rekening bij het meten met de eventuele afwerking van de wanden waar de jaloezie tussen komt te hangen. (Bijvoorbeeld stuc en tegels).
4. De gemeten hoogtemaat die u invoert is de maat inclusief de profielen.

Waarom kiezen voor de op maat gemaakte plissegordijnen van plissegordijn.nl?

De plissegordijnen die op maat gemaakt worden door plissegordijn.nl zijn van A-Klasse kwaliteit en daarom worden deze geleverd met 24 maanden garantie. De prijs is echt 60 – 70% goedkoper dan de bekende merken. Dit terwijl de kwaliteit niet onder doet. Verder is de levertijd ongekend snel. Binnen 9-12 werkdagen wordt uw bestelling gratis thuis afgeleverd door onze eigen chauffeur. De gratis monsters die wij leveren binnen 1 werkdag maken uw keuze voor de juiste plissegordijnen erg gemakkelijk. Tot 31-12-2016 gingen ruim 4800 klanten u voor!