AA-Kwaliteit Gratis monsters Gratis verzending Levertijd 8-11 werkdagen! 2 jaar garantie

Top down bottom up

Waarom top down bottom up plisségordijnen kopen?

Met de top down bottom up plisségordijnen kunt u zelf bepalen hoeveel licht u binnenlaat in uw kamer. Alle plisségordijnen zijn in een verduisterende stof verkrijgbaar en hierdoor ideaal voor in de slaapkamer. Om dezelfde uitstraling in het hele huis te creëren kunt u de plisségordijnen ook ophangen in bijvoorbeeld uw badkamer, keuken, woonkamer, slaapkamer of studeerkamer.

5 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Plissegordijnen Greep
  Vanaf € 26,00

  Onze plissegordijnen met greep bediening zijn uitermate geschikt voor o.a. draai/kiep ramen. Het systeem is slechts 23mm diep, waardoor plaatsing op de glaslat mogelijk is. Dit geeft een zeer nette en strakke uitstraling. Daarnaast is het systeem met greep bediening zeer gebruiksvriendelijk. U heeft namelijk geen last van loshangende koorden of kettingen. Een voorwaarde om dit systeem te kunnen gebruiken is wel dat u qua hoogte er goed bij moet kunnen. Plaatsing op het raam ("op de dag") kan uiteraard ook. Wij gebruiken alleen de dubbele stoffen (Honingraad plissé). Dit geeft een prachtige uitstraling en daarnaast isoleert deze ook nog eens zeer goed. U kunt uiteraard kiezen voor licht doorlatende of verduisterende stoffen.

  Monster Aanvragen Meetinstructie
  Geschikt voor draai/kiep      Maximaal 150cm breed
  Geen loshangende koorden Maximaal 220cm hoog Meer info
 2. Plissegordijnen Koord
  Vanaf € 31,00

  Onze plissegordijnen met koord bediening zijn uitermate geschikt voor o.a. middelgrote ramen. Het systeem is slechts 23mm diep, waardoor u heerlijk veel ruimte op bijvoorbeeld uw vensterbank overhoud. Doordat deze plissegordijnen met koord bediening uitgevoerd worden kunnen ook hoge ramen (Tot 2600mm) zeer makkelijk bediend worden. Ook zijn deze plissegordijnen met greep bediening zeer goed met deze plissegordijnen te combineren. De stoffen en profiel kleuren komen allemaal overeen. Wij gebruiken alleen de dubbele stoffen (Honingraad plissé). Dit geeft een prachtige uitstraling en daarnaast isoleert deze ook nog eens zeer goed. U kunt uiteraard kiezen voor licht doorlatende of verduisterende stoffen.

  Monster Aanvragen Meetinstructie
  Geschikt voor draai/kiep      Voordelige keuze
  Tot 230cm breedte                Loshangende koorden Meer info
 3. Plissegordijnen Ketting
  Vanaf € 39,00

  Onze nieuwste FX plissegordijnen worden gefabriceerd met een dubbel geplooide stof. Deze plissegordijnen worden bediend met een ketting mechanisme wat veel comfort en gebruiksgemak met zich meebrengt. Dus geen loshangende koorden en makkelijk bedienbaar zowel top down als bottom up. Onze FX plissegordijnen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleurtinten. Daarnaast kunt u kiezen uit lichtdoorlatende of verduisterende plisses. Deze maatwerk plissegordijnen kunnen al gefabriceerd worden vanaf 40cm breed en 40cm hoog. De maximale breedte is 300cm. Uw bestelling wordt standaard geleverd met het juiste bevestigingsmateriaal. Hierdoor kunt u ze op een eenvoudige manier ophangen. Plissegordijn.nl biedt A-Klasse plissegordijnen op maat tegen ongekend aantrekkelijk prijzen. De garantie is 24 maanden.

  Monster Aanvragen Meetinstructie
  Robuust systeem Ongeschikt voor draai/kiep
  Tot 300cm breed Duurder systeem

  Meer info
 4. Coolfit smart plissé (Verduisterend)
  Vanaf € 123,00

  Het meest luxe systeem met de strakste vormgeving. Plissegordijn.nl bied dit unieke plissé systeem in frame als enige online aan. Het frame van aluminium wordt meet magneet strips aan uw raam of deurkozijn bevestigt. Boren, schroeven, klemmen is allemaal niet nodig! De prijzen liggen 60 to 70% lager dan in de stenen winkels. Daarnaast leveren wij binnen 9 - 13 werkdagen. Er zijn diverse stoffen en frame kleuren beschikbaar. Dit systeem verduisterd voor 90%.

  Monster Aanvragen Meetinstructie Meer info
 5. Coolfit smart plissé (Lichtdoorlatend)
  Vanaf € 114,00

  Het meest luxe systeem met de strakste vormgeving. Plissegordijn.nl bied dit unieke plissé systeem in frame als enige online aan. Het frame van aluminium wordt meet magneet strips aan uw raam of deurkozijn bevestigt. Boren, schroeven, klemmen is allemaal niet nodig! De prijzen liggen 60 to 70% lager dan in de stenen winkels. Daarnaast leveren wij binnen 9 - 13 werkdagen. Er zijn diverse frame kleuren beschikbaar.

  Monster Aanvragen Meetinstructie Meer info

5 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren

Top down bottom up plisségordijn op maat nodig?

Onze plisségordijnen worden 100% op maat gemaakt en zijn in verschillende kleuren en met verschillende grepen verkrijgbaar. De plisségordijnen worden gefabriceerd vanaf 70 cm tot en met 300 cm. Leverbaar in diverse kleuren zoals bijvoorbeeld zwart, wit, grijs en antraciet. De bediening van de plisségordijn kan via een koord, handgreep of een ketting. Met het top down bottom up systeem kunt u hem van de onderzijde en van de bovenzijde bedienen. 

 

Het installeren van de top down bottom up plisségordijnen?

Het zelf inmeten en monteren van de plisségordijnen is erg eenvoudig door u zelf te doen, als u de handleidingen volgt dan komt het helemaal goed. Mocht u ergens aan twijfelen dan kunt u altijd foto's van de situatie via Whatsapp toesturen, we helpen u graag verder.

 

Wilt u een voorbeeld van de plisségordijnen?

Wij bieden de mogelijkheid om van het product waar uw voorkeur naar uitgaat een gratis monster of kleurstaal te bestellen. Hierbij geldt een maximum van 6 monster exemplaren per aanvraag. Er zijn monsters voorradig van ons gehele assortiment. Binnen 2 werkdagen na aanvraag heeft u de monsters al in huis. (België 4-5 werkdagen)

 

Waarom kiezen voor de top down bottom up plisségordijnen van plissegordijn?

Onze flexibele manier van werken, in combinatie met de ongekende prijs/kwaliteit verhouding zorgen ervoor dat wij een mooi portfolio kunnen presenteren met diverse kleine en grote projecten. Of het nu gaat om een kantoor of schoolgebouw, wij van plissegordijn.nl leveren alle hoeveelheden maatwerk raambekleding binnen 12 werkdagen. Tevens beschikken wij over een flexibel 24/7 montage team. We beantwoorden ook graag uw vragen of u kunt contact met ons opnemen.  

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw project, en verbaas u!

 

Bekijk naast onze top down bottom up plisségordijnen ook eens onze honingraat plisségordijnen.