AA-Kwaliteit Gratis monsters Gratis verzending Levertijd 8-11 werkdagen! 2 jaar garantie

Vragen?

 • Hoe kan ik mijn plissegordijnen reinigen?
  Af en toe borstelen met een zachte borstel of een plumeau is meestal voldoende. Bij het reinigen van glas en het kozijn, zorg ervoor dat er geen water of bijtende reinigingsmiddelen in contact kan komen met de plissé stof. De stof zelf kunt u eventueel nog afnemen met een licht vochtige doek.
 • Zijn uw plisségordijnen ook geschikt voor gebruik in de badkamer?
  Onze plissés hebben geen speciale vocht afwerende coating en bij gebruik in vochtige ruimtes geldt dus een beperkte garantie. Gebruik in vochtige ruimtes geeft over het algemeen echter weinig problemen zolang er maar goed wordt geventileerd. Bekijk ook onze badkamer plisse gordijnen
 • Wat is het verschil tussen Plissé Enkel en Plissé Dubbel?
  Plissé Dubbel is een dubbele stof, een honingraat-structuur. Hierbij lopen de koorden tussen de stoffen door waardoor er geen gaatjes in de stof zichtbaar zijn, dit zorgt er voor dat er nog minder licht binnen komt. De dubbele stof zorgt ook voor een extra luchtlaag, hierdoor is er een isolerende werking. 
 • Wat betekent topdown?
  Topdown betekent dat het plisségordijn ook van boven neergelaten kan worden. Hierdoor ontstaat boven, en naar wens, ook onder veel lichtinval terwijl de plissé ongewenste inkijk voorkomt. De bediening voor het onderdeel en het bovendeel moeten verplicht worden verdeeld over beide zijden. 
 • Ik wil een plssegordijn van 170mm breed bestellen met greep-bediening, maar deze optie valt weg. Hoe kan dit?
  De maximale breedte voor greepbediening is 1500mm, bij grotere maten is het technisch niet mogelijk met greepbediening te leveren. 
 • Hoe kom ik te weten of een bepaalde stof verduisterend is?
  Als een stof verduisterend is dan staat dit bij de kleur aangegeven. 
 • Waarom zou ik voor greepbediening in plaats van koordbediening kiezen?
  Bij greepbediening heeft u geen last van losse koorden, dit maakt het geheel wat ‘strakker’. Als de plisse hoog bevestigd wordt kan het zijn dat koorden een uitkomst is, de greep is dan misschien te hoog om eenvoudig te kunnen bedienen. 
 • Na het invoeren van de breedtemaat 2100mm kan ik een aantal kleuren niet meer kiezen, hoe kan dit?
  Iedere stof heeft een eigen maximale breedtemaat, de stoffen die smaller zijn dan de gewenste maat vallen dan weg zodat u een goed beeld heeft van wat er wél mogelijk is. 
 • Wat zijn de afmetingen van het systeem?
  U kunt alle maten terugvinden in onze meet- en montagehandleidingen, deze kunt u vinden in de shop. Ze kunnen ook uitgeprint worden als u dit makkelijk vind.